Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVNI DIO IPAK ANTIKLIMAKS

Stručnjaci: Ceremonija otvorenja mosta nije bila seoska zabava

27.07.2022.
u 20:06

Danima se prije najavljivalo to neko iznenađenje i svi su ga očekivali, to iznenađenje nije postiglo neki veliki efekt. Taj zabavni dio svečanosti bio je antiklimaks. Zapravo, politički je dio bio odličan, bolji od zabavnog, a često je obrnuto. Ovaj put politika je zasjenila zabavu, što se rijetko događa – rezimirala je Mamić.

Komentara 20

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:25 27.07.2022.

Ljudi su bili razumljivo veseli i to je najbitnije.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
20:28 27.07.2022.

mrzitelja Hrvatske će uvijek biti, kako unutar, tako i izvan lijepe naše, tako da će i najveće uspjehe Hrvatske ti pojedinci uvijek htjeti obezvrijediti na bilo koji način

ZA
zagabria8
21:41 27.07.2022.

Svečanost je bila lijepa i prigodna, vidjelo se da se narod veseli zajedno. Čak su i političari govorili dobro. Hrvatska zna proslaviti svoje pobjede, kad bi samo i političari malo više zapeli u tom smjeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?