Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U NOVSKOJ

Muškarac ubio suprugu u butiku na tržnici pa pobjegao. Policija ga pronašla mrtvog

Novska: Muškarac ubio suprugu, a zatim sebe. Očevid je u tijeku
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/8
31.08.2022.
u 09:51

Muškarac je imao zabranu prilaska ženi nakon što ga je ona prijavila za obiteljsko nasilje prije dvadesetak dana. Ženu su pronašli mrtvu zaposlenici iz susjednih lokala, a policija je potom krenula u potragu za njezinim suprugom.

Nakon što je jutros oko 8 sati u Novskoj ubio ženu te pobjegao s mjesta zločina, 54-godišnji muškarac pronađen je mrtav. Policija je tragala za njim, no doznajemo da je on počinio samoubojstvo.

D. G. je ubio svoju 39-godišnju suprugu u butiku na novoj gradskoj tržnici u kojem je ona radila. 

Muškarac je imao zabranu prilaska ženi nakon što ga je ona prijavila za obiteljsko nasilje prije dvadesetak dana. Ženu su pronašli mrtvu zaposlenici iz susjednih lokala, a policija je potom krenula u potragu za njezinim suprugom. 

Prema neslužbenim informacijama, ubojica je i ranije bio u zatvoru zbog težeg kaznenog djela. Neslužbeno doznajemo da par ima jedno dijete. 

Hrvatsku je prošli tjedan potresao slučaj iz Gospića gdje je muškarac izbo svoju suprugu i njezinog prijatelja. I on je imao zabranu prilaska jer je tjedan dana prije toga supruzi prijetio smrću i zatočio ju je u kuću. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar kenj@c
kenj@c
10:25 31.08.2022.

Ajmo pustiti sve nasilnike na slobodu da vidimo šta će se dogoditi

PO
poluvodič
10:21 31.08.2022.

Zabrana prilaska ne koristi apsolutno ničemu... Hrvatska je postala Bagdad

RO
RogaBabaroga
10:43 31.08.2022.

i sta znaci ta zabranA.!?! zatvor i rad za opce dobro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije