Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sobočani

Strah na području Ivanića: Još traje potraga za muškarcem koji je opljačkao i ustrijelio 70-godišnjaka

U Rapainom Klancu kod Brinja ubijen muškarac
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
25.10.2022.
u 21:03

O 70-godišnjem lugaru imaju samo pozitivne riječi, kažu da je bio dobar, povučen čovjek.

Još uvijek traje potraga za muškarcem koji je ustrijelio i opljačkao umirovljenika na području ivanićgradskog kraja. Policija poziva na oprez, a stanovnici su u strahu. Sumnja se da je počinitelj isti čovjek koji je u zagrebačkim Sesvetama pucao i zapalio automobil prije tri tjedna.

Pucnjevi u noći nisu nečuvena pojava u ovom kraju, rekla je za RTL susjeda ozlijeđenog 70-godišnjaka Tanja. "Ja pretpostavljam da ljudi tjeraju čagljeve, ili sam to mislila" rekla je, dodajući kako nije očekivala da bi se tako nešto moglo dogoditi njihovom susjedu. "Prvo sam vidjela hitnu, puno auta i policije. U strahu sam kako ne. Sama živim" rekla je Ana iz Sobočana. O 70-godišnjem lugaru imaju samo pozitivne riječi, kažu da je bio dobar, povučen čovjek.

Podsjetimo, napadač je prošli tjedan u mjestu Sobočani ustrijelio 70-godišnjeg muškarca u nogu. Istom je čovjeku prethodno iz kuće otuđio više komada oružja i streljiva, ali i automobil. Teror je trajao od 14. do 19. listopada. RTL doznaje kako je umirovljenik navodno prodao kuću, pa je moguće da je počinitelj bio u potrazi za novcem.

OPŠIRNIJE>>>

VIDEO: Općina Podturen moli pomoć građana: Netko krade cvijeće s groblja!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije