Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Što znači tvrda kohabitacija?

Zoran Milanović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
07.01.2020.
u 17:58

Ured neće premještati po Hrvatskoj, što je radila predsjednica u odlasku, a isto tako nema namjeru vratiti na Pantovčak Titovu bistu

Novi predsjednik države Zoran Milanović nakon dana predaha koji je uzeo nakon pobjede na izborima krenuo je radno. Na Iblerovu je trgu održan sastanak njegova izbornog stožera koji dalje nastavlja raditi kao Ured izabranog predsjednika. A sam Milanović prije nego je stigao na Iblerov trg novinarima koji su ga čekali u “sačekuši” ispred stana u središtu Zagreba dao je i prve izjave kao predsjednik države. I otkrio štošta, između ostalog, da je jučer odgovarao na pozive pa je jedan takav i to od pola sata obavio i s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoğanom.

Konzultirat ću se s Vladom

Sadržaj tog razgovora Milanović nije otkrivao, ali je informacija zanimljiva s obzirom na to da je Milanović u jednoj od debata koje je imao s protukandidatkinjom Kolindom Grabar-Kitarović govorio kako nije bilo optimalno kad je predsjednica išla kod Erdoğana, kako on nije demokratski lider, kako to antagonizira, radi štetu Hrvatima i da on to ne bi radio.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Bliži li se kraj Bandićeve politike

- Hrvatski vojnici napustili Irak, traba li se povući i iz Afganistana

- Večernjak u Kumrovcu: Titovu bistu ne damo natrag na Pantovčak

- Sud potvrdio: Zapljena dionica Mercatora je pravomoćna!     

Ključne riječi

Komentara 4

ŽE
Žegarni
09:02 08.01.2020.

Sjecam se kada je trebao preuzeti vlast 2011, i tada sam mislio - Ajde dajmo mu sansu mozda i nije tako los kako na prvi pogled djeluje-. Kad ono ... hodajuca bahata katastrofa, malo radi, dugo spava a kada nee spava svadja se bez razuma i smisla sa svima naokolo. Neki misle ako 2 x izaberes nesposobnu bahatu hodajucu katastrofu da ce ispasti nesto???? Neznam uopce sto. Jugobalkan logika.

ST
stric8
14:59 08.01.2020.

...tvrda kohabitacija .... .....to je ono kad je milanović iz pozicije premijera zveckao ključevima Visoke i zahtjevao od Kolinde da preseli .... ..... danas se milanović i mediji ne sjećaju toga i sličnih detaljčića....

Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
22:27 08.01.2020.

sto znaci tvrda kohabitacija? tvrda kohabitacija izvana znaci velika koalicija iznutra. nema na cemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije