Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Što znači tvrda kohabitacija?

Ured neće premještati po Hrvatskoj, što je radila predsjednica u odlasku, a isto tako nema namjeru vratiti na Pantovčak Titovu bistu

Komentari 4

ŽE
Žegarni
09:02 08.01.2020.

Sjecam se kada je trebao preuzeti vlast 2011, i tada sam mislio - Ajde dajmo mu sansu mozda i nije tako los kako na prvi pogled djeluje-. Kad ono ... hodajuca bahata katastrofa, malo radi, dugo spava a kada nee spava svadja se bez razuma i smisla sa svima naokolo. Neki misle ako 2 x izaberes nesposobnu bahatu hodajucu katastrofu da ce ispasti nesto???? Neznam uopce sto. Jugobalkan logika.

VL
ST
stric8
14:59 08.01.2020.

...tvrda kohabitacija .... .....to je ono kad je milanović iz pozicije premijera zveckao ključevima Visoke i zahtjevao od Kolinde da preseli .... ..... danas se milanović i mediji ne sjećaju toga i sličnih detaljčića....

VL
Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
22:27 08.01.2020.

sto znaci tvrda kohabitacija? tvrda kohabitacija izvana znaci velika koalicija iznutra. nema na cemu.

VL
Avatar babas
babas
10:09 08.01.2020.

Tvrda kohabitacija? To je briselski riječnik,Junkers sigurno zna što to znači. Nešto u vezi sa štipanjem guze?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.