Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično raspoložen

Što mu je došlo? Pogledajte što je Juncker napravio zamjenici šefa za protokol

Juncker mrsi kosu zamjenici šefa protokola EK
screenshot/youtube
16.12.2018.
u 10:19

Šef EK-a je stigao na sastanak Europskog vijeća odlično raspoložen, a kada mu je prišla zamjenica šefa za protokol Pernilla Sjölin, Juncker je napravio nešto što nitko nije mogao ignorirati.

Nedavno se predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker pojavio na konferenciji za medije s dvije različite cipele, a ono što ju napravio jučer, opet ga je stavilo u središte pozornosti.

Šef EK-a je stigao na sastanak Europskog vijeća odlično raspoložen, a kada mu je prišla zamjenica šefa za protokol Pernilla Sjölin, Juncker je napravio nešto što nitko nije mogao ignorirati.

Juncker joj je iz čista mira stavio ruke iza glave i počeo energično mrstiti kosu. Cijelu scenu je završio pusom u obraz.

Nekoliko EU dužnosnika, koji su bili u blizini, pokušali su ostaviti dojam da nisu ništa čudno vidjeli, no to nije pošlo za rukom i samoj  Sjölin koja je itekako iznenađena, otišla u drugom smjeru. A Juncker? Nastavio je dijeliti puse damama.

Komentara 34

DA
Darko22
10:48 16.12.2018.

Da je to učinio neki političar koji je na političkom spektrumu desno od Lenjina, već bi bio optužen za seksualno zlostavljanje i bio linčovan od strane medija

DA
Darko22
10:44 16.12.2018.

Alkoholičarski potrčko globalista

Avatar Nesvrstani
Nesvrstani
10:43 16.12.2018.

Udario prstenac Plenkoviću pa ga obrisao o njenu kosu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije