Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Što čeka Agrokor, dobavljače, banke...

naslovnica
Foto: VL
11.10.2017.
u 00:00

Banke su već oprezne pri odobravanju kredita dobavljačima vezanima uz Agrokor, a pitanje je i hoće li njihove vlasnice promijeniti način poslovanja

Forenzičari DORH-a već neko vrijeme, otkad je revizija u Agrokoru uočila da novac za neke radnje ili usluge nije proknjižen, analiziraju na koje je račune taj novac usmjeren.

I sam izvanredni povjerenik Ante Ramljak napomenuo je da je novac otišao na privatne svrhe obitelji Todorić, a naknadno su se pojavile informacije u javnosti da je potrošen za putovanja, odjeću...

Zbog toga je Ramljak morao podnijeti kaznenu prijavu, a konkretne radnje DORH-a i otvaranje istrage, nakon takvih nalaza, mogle bi uslijediti, kako se govori u krugovima bliskih toj instituciji, već krajem tjedna. To je samo jedno od prvih otrežnjenja, kako nam je rekla osoba bliska koncernu, a koje je uslijedilo nakon u ponedjeljak prezentiranog revizorskog izvješća koje je otkrilo veliku rupu u koncernu, odnosno posve drugačiji nalaz od onoga koji je prikazivala uprava Ivice Todorića.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme: 

>>Kramarić: Zna se zašto dosad nisam igrao, zato je sada slađe

>>Seljacima krediti uz kamatu nižu od 2 posto

>>Novi feljton: Staljinova kći. Neobičan i buran život Svetlane Alilujeve

>Zvijezda Supertalenta Antonija Dora  Pleško: Gibonni me zove 'moja mala nevista'

Foto: VLm

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
03:30 11.10.2017.

Svi kojima je Agrokor dužan nešto platiti ili vratiti ili otplatiti,,,neka Zaborave na sve,,,jer ionako im neće biti plaćeno,a tužbama će samo sebi naškoditi jer novca NEMA !

ST
stefj
23:56 10.10.2017.

Što čeka? 7 godina gladi... Ili bolje rečeno nekih 20 godina ili oštar rez i ostanak bez svega.... Ako Ramljak ostane u operativnom plusu, to bar donekle daje nadu da će vjerovnici vidjeti smisao u očuvanju tvrtke, a ne njenom zatvaranju, te da će duge pretvoriti u vlasništvo i nastaviti dalje... Vidim da vlada pokušava utjecati na Adris grupu i Atlantic da preuzmu bar dijelova koncerna, no čini mi se da je to za njih preveliki zalogaj...

DU
Deleted user
21:49 10.10.2017.

Sto ceka one koji bi naplatili lovu od firme u stecaju. Rusi ce sigurno naplatit dugove dok su americke firme vec lovu maznuli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije