Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Što čeka Agrokor, dobavljače, banke...

Banke su već oprezne pri odobravanju kredita dobavljačima vezanima uz Agrokor, a pitanje je i hoće li njihove vlasnice promijeniti način poslovanja

Komentari 5

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
03:30 11.10.2017.

Svi kojima je Agrokor dužan nešto platiti ili vratiti ili otplatiti,,,neka Zaborave na sve,,,jer ionako im neće biti plaćeno,a tužbama će samo sebi naškoditi jer novca NEMA !

VL
ST
stefj
23:56 10.10.2017.

Što čeka? 7 godina gladi... Ili bolje rečeno nekih 20 godina ili oštar rez i ostanak bez svega.... Ako Ramljak ostane u operativnom plusu, to bar donekle daje nadu da će vjerovnici vidjeti smisao u očuvanju tvrtke, a ne njenom zatvaranju, te da će duge pretvoriti u vlasništvo i nastaviti dalje... Vidim da vlada pokušava utjecati na Adris grupu i Atlantic da preuzmu bar dijelova koncerna, no čini mi se da je to za njih preveliki zalogaj...

VL
DU
Deleted user
21:49 10.10.2017.

Sto ceka one koji bi naplatili lovu od firme u stecaju. Rusi ce sigurno naplatit dugove dok su americke firme vec lovu maznuli.

VL
DU
Deleted user
06:00 11.10.2017.

Slijedeci zakon koji ce donijeti plenki marici dalicka ce biti lex hrvatska a stititi ce ih bozinovic na konju i krsticevic na tenkicu patriji ili iz zraka sa f-16 samo jedan cilj imaju biti cim dulje na vlasti i trpati novce na racune kgk se ceslja a drzava pukla po svim sastavnicama

VL
RA
Rad
23:17 10.10.2017.

Žalosna priča! Čeka ih natezanje i neizvjesnost, veliki gubitak radnog vremena za silne dopise, hodanja na koordinacije dužnika i sl. umjesto da svoje radno vrijeme troše na nove poslove i nove prihode. Zato smo mi u našoj maloj firmi (99 zaposlenih) odlučili da im uopće ne fakturiramo ovogodišnje radove jer kad se sve ovo zbroji manji nam je to gubitak, i rađe se posvetimo novim poslovima i prihodima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.