Naslovnica Vijesti Hrvatska

Stipe Gabrić Jambo: Moja istina o Mostu

- Dvije i pol godine, otkako je Božo Petrov preuzeo vlast u Metkoviću, slušamo laži, laži i sto puta laži - kazao je Stipe Gabrić Jambo.
10. siječnja 2016. u 00:01 132 komentara 24366 prikaza
naslovnica 10.01.2015
Foto: VL

Za Stipu Gabrića Jamba, bivšeg gradonačelnika Metkovića, dvojbe nema Most i Božo Petrov su prijevara, obmana i laž, rezervni igrači HDZ-a, a iza njihova uspjeha stoji Katolička crkva. Njegova stranka, HSS iz koje je jučer suspendiran, partner je HDZ-a, pa tako i Mosta u sastavljanju nove hrvatske vlade pa ne štedi u kritikama ni svog predsjednika Hrga. Razgovarali smo o vladavini Mosta u Metkoviću, aktualnoj političkoj situaciji u zemlji, kaznenim prijavama i sudskim postupcima protiv njega kao i životu u središtu doline Neretve...

Međutim, svaka tema završava na kritici Mosta i Petrova koje je, otkriva nam, prijavio i USKOK-u zbog sumnje u nekoliko djela zloporabe položaja na štetu Grada Metkovića.

Kakav je, po vašoj ocjeni, Božo Petrov gradonačelnik?

Dvije i pol godine, otkako je Božo Petrov preuzeo vlast u Metkoviću, slušamo laži, laži i sto puta laži. Prvo, nije bila istina da sam mu ostavio dug od 18 milijuna kuna. Nalaz državne revizije koju je naručio Božo Petrov, psihijatar, i Nikola Grmoja, vječni volonter, pokazao je kako je izvršenje proračuna za 2013. bilo minus 7,051.000 kuna. Neka pokažu nalaz pa će građani Metkovića, doline Neretve i cijele Hrvatske vidjeti da su oni lažljivci. On nije napravio nikakvo čudo i vratio dug, on ga je umanjio za milijun i pol kuna.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje!

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Mirko Filipović nije bio dopingiran!

>>Biskup Uzinić: Možemo se odreći novca koji dobivamo od države, ali neka nam onda vrati imovinu

>>Disidenti iz Živog zida: Sinčić i Pernar su diktatori

>>Gvozden Flego o stanju u SDP-u: Na stolu je jedna kandidatura, ona Zlatka Komadine, čovjeka velike duše i srdačnosti. Gotovo kao one Ivice Račana

>>Sanja Doležal: Bila sam izgubljena, ali sada se želim opet radovati i živjeti punim plućima

naslovnica 10.01.2015 | Autor : VL Foto: VL

Elipso

  • BANZO:

    Nakon ovoga može slobodno u SDP.

  • Deleted user:

    a di je drzavna revizija za ratno profiterstvo di si prodava krompir u ratu vojsci i narodu za za 10 puta vecu cijenu od nabavne?

  • marmars:

    Jadno. Koga sve SDP neće pronaći za linč nad Mostom! Ova hajka je prestrašna. Most je živa rana . Treba ga ogaditi, ugušiti i ocrniti. Mediji su i dalje poslušni i rade svoj posao, a tu su i Jambe i ... prikaži još! ostali slični. Bandića se pritislo - za kaznu. I tako...Ide se prema novim izborima. Kako reče Zoki: Napravit ćemo im pakao. Nadajmo se da ipak bude bolje za sviju nas.