Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skok s prozora

Starica se bacila s trećeg kata Doma umirovljenika

policija
Arhiva VL
12.03.2010.
u 15:43

Ozlijeđenu staricu kolima hitne pomoći prevezli su u zadarsku Opću bolnicu gdje je i umrla nekoliko sati kasnije.

ZADAR - D. J. (73) iz Zadra preminula je danas u zadarskoj Općoj bolnici od posljedica teških ozljeda koje je zadobila pri padu s trećeg kata Doma umirovljenika Sfinga na Trpimirovoj obali.

Starica je, naime, jutros oko devet sati pokušala počiniti samoubojstvo popevši se na stolac i skočivši kroz prozor na trećem katu doma. Pri padu je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život kojima je kasnije i podlegla.

U Domu umirovljenika rekli su nam da je D. J. bila psihički bolesna osoba.

Komentara 1

Avatar Glina74
Glina74
16:25 12.03.2010.

nije pala negu je skočila (starica 73 godine skače) nije se povredila pri padu nego kada je udarila u tlo,nije pokušala samoubistvvo nego je napravila samoubistvo nema veze gdije je umrla . mora da je između 3 kata i tlatla bilo balvana kada se je ozljedila u padu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije