Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal u beogradu

Studenti ismijali ministra pa umalo došlo do tučnjave

vuvu
Foto: Youtube Screenshot
1/2
27.12.2013.
u 14:57

Dio sudionika rasprave glasno je negodovao tijekom ministrovog izlaganja

Jučerašnja debata na Pravnom fakultetu u Beogradu na temu Zakona o radu, umalo se pretvorila u tučnjavu, piše Blic.

Na snimci objavljenoj na YouTube-u vidi se kako je opći kaos zbog kojeg je ministar gospodarstva Saša Radulovića napustio raspravu nastao nakon što je predsjednik sindikata 'Sloga' Željko Veselinović počeo puhati u vuvuzelu.

Dio sudionika rasprave glasno je negodovao tijekom ministrovog izlaganja te pljeskom pružio podršku onima koji se protive zakonu o radu koji će 'štititi samo poslodavce i dati im legalnu mogućnost da daju otkaze i niske plaće, te ponižavaju radnike'.

Do sukoba je umalo došlo nakon što su sudionici upozoreni na ponašanje, a ministar je u tom trenu iskoristio opći metež i napustio Pravni fakultet.

>> Srbima manja plaća za vrijeme godišnjeg odmora?

Komentara 2

CR
crniohhelo
16:01 27.12.2013.

To nije jedini skandal Srbski politicki Skandal upravo u Austriji je skandal o kojemu pisu novine o politicaru iz Srbije koji je preko twitera Austrijskog ministra za vanjske poslove gospodina Kurza uvrijedio jer je njegovo ime Kurz tako prevodio daa ta rijec na srpskome jeziku znaci penis/ Muski spolni Organ/ tako vidimo kako je taj politicar u prvome redu nepismen jer rijec Kurz znaci mali, kratki, ali jedno je dobro taj politicar je svoju ministarsku stolicu izgubio ali nazalost ima damals i drugih politicara koji vredjaju druge samo ti su dalje na svojima politickim stolicama, nazalost.

VE
velikazmija
15:56 27.12.2013.

dobro je počeli su se baviti -sami sobom-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije