Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL DIREKT

Šprajc zbog komentara o Škori izazvao mnoštvo reakcija: 'Približio je volove narodu'

Foto: VL/PIXSELL
16.06.2020.
u 08:34

"Prekrasan prizor odmah je izazvao emocije i sjećanja na prvu pobjedu dr. Franje Tuđmana i Hrvatske demokratske zajednice koja je u Dubravi također proslavljena velikim pečenim volom".

Voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc posvetio je nekoliko minuta jučerašnje emisije kako bi iskomentirao Miroslava Škoru i njegov Domovinski pokret pred nadolazeće parlamentarne izbore. Inače, Šprajc je satiričan prema baš svakoj političkoj opciji, no ovaj njegov komentar izazvao je najveći broj reakcija čitatelja i fanova na društvenim mrežama.

Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

"I Miroslav Škoro organizira zanimljive performanse, ali kulturno-gastronomske.

Naime, Škoro ne skriva da mu je u političkom djelovanju uzor Hrvatska demokratska zajednica. I po uzoru na svoj uzor, Škoro u kampanji nastupa sa svirkom, pjesmom i – pečenim volovima.

Tako smo u zagrebačkoj Dubravi ovog vikenda imali ponovo priliku vidjeti leš vola nabijenog na kolac kojem u laganoj vrtnji uz pjesmu i veselje majstori za volove režu meso kojim hrane oduševljeni narod.

Prekrasan prizor odmah je izazvao emocije i sjećanja na prvu pobjedu dr. Franje Tuđmana i Hrvatske demokratske zajednice koja je u Dubravi također proslavljena velikim pečenim volom.

Nakon toga, 30 godina volove smo mogli gledati samo na televiziji u prijenosima saborskih sjednica, ali evo Škoro je odlučio volove ponovo približiti narodu, nadajući se da će za komad žilave voletine narod i njemu omogućiti da ga ponovo gledamo u izravnom prijenosu saborskih sjednica.

Doduše, leš vola kojeg je narodu Dubrave prekjučer priuštio Miroslav Škoro bio je čak 250 kilograma lakši i manji od leša vola kojim je nekad Dubravu častio Franjo Tuđman, što samo potvrđuje koliko je Tuđman bio velik, a Škoro mali", kazao je Zoran Šprajc u RTL Direktu.

Komentara 155

DO
Domumom
09:07 16.06.2020.

Podli jovanovic volove gledamo već 30 godina na rtl direkt.

Avatar Primarius
Primarius
09:18 16.06.2020.

još jedan u nisci ugroženi riga vatru na sve što miriše na hrvatstvo...tako prozirno

GL
Glavica
09:04 16.06.2020.

Sprajac je bolestan smetamu sve sto je hrvatsko stvarno jadnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije