Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kleveta

Šovagović-Despot tužila Latina jer je rekao da je primila 3000 € mita

'SPECIJAL EKRAN 30.06.2012.,  Zagreb - Anja Sovagovic Despot, hrvatska kazalisna, televizijska i filmska glumica. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
Foto: 'Davor Visnjic/PIXSELL'
1/3
19.11.2012.
u 21:00

Glumica smatra da je oklevetana jer je Latin rekao da su ona i N. Gaćešić-Livaković dobile 3000 eura da glasuju za H. Novak Srzić

Zbog svjedočenja u rujnu ove godine na suđenju Siniši Svilanu u aferi Core Media novinar Denis Latin “zaradio” je tužbu.

Glumica Anja Šovagović-Despot tužila ga je za klevetu jer je, dajući svoj iskaz na zagrebačkom Županijskom sudu, rekao da su ona i Nada Gaćešić-Livaković dobile 3000 eura na crno kako bi u Vijeću HRT-a digle ruku za Hloverku Novak-Srzić kao glavnu urednicu. Prema spornom Latinovu svjedočenju, novac su dobile da glasuju za Hloverku Novak-Srzić kako bi Core Media, kad su joj ukinuti poslovi na Novoj TV, odnosno kad je ukinuta emisija “U sridu”, nastavila poslovati na HTV-u. Šovagović u tužbi preko svog odvjetnika Krešimira Krsnika ističe da je zbog Latinova svjedočenja pretrpjela veliku povredu časti i ugleda. Stoga od mirenja između nje i Latina nije bilo ništa prošli tjedan na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu na prvom ročištu za mirenje.

Iako je osobno i intimno oprostila Latinu, kazala je na sudu Anja Šovagović-Despot, ipak nije bila spremna na mirenje zbog posljedica koje je ostavilo Latinovo svjedočenje u javnosti. Stoga je rekla da želi nastaviti kazneni postupak jer je njegovim iskazom oklevetana. Sljedeće ročište zakazano je u prosincu kada će se čuti i što Latin kaže na tužbu za klevetu.

Komentara 3

BA
Bandit
15:09 20.11.2012.

Hm kakvi bisera od komentara ajmee.pa jasta da je kucka uzela mito ,sto je branite koji k---c, sto je covjek rekao istinu to vam smeta?

LO
Louie
21:23 19.11.2012.

Izgleda da je jedini nacin doci do dobrog novca kad nekog tuzis. (ako dobijes sud)?U zadnje vrijeme samo se tuzaka.

DU
Deleted user
07:28 20.11.2012.

latine pazi ide ante i mladen..... no neboj se oni ne ubijaju, oni su nevini.... sad i ti to znaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije