Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš gadljivo

Šokirao se kad je dobio hranu u McDonald'su: Prisjelo mi je sve, postat ću vegan

mcDonald's
Matthias Balk/DPA/PIXSELL
10.09.2021.
u 12:31

Naručio je omiljeno jelo, bacon roll, a kad je skinuo ambalažu ugledao je, kako kaže, svinjsku bradavicu na komadima slanine.

Dvadesetsedmogodišnji Simon Robinson iz Prudhoea na sjeveru Engleske neugodno se iznenadio hranom koju je dobio u lokalnom McDonald'sovom restoranu.

Naručio je omiljeno jelo, bacon roll, a kad je stigao do automobila skinuo je ambalažu. Ono što je ugledao šokiralo ga je, te kaže kako se svinjska bradavica nalazila na komadima slanine.

- To je bilo odvratno. Prisjelo mi je meso, i to toliko da razmišljam o tome da postanem vegan - kazao je za The Sun.

Kako ima opsesivno-kompulzivni poremećaj (OKP), uvijek provjerava sadržaj hrane koju naruči.

- Ovaj put čini se da je to bilo potpuno opravdano. Znam da su bradavice na svinjskom trbuhu, ali nisam tražio burger od svinjskog trbuha, već od slanine. Taj dio s bradavicom nisam se usudio, no pojeo sam ostatak burgera - dodao je Simon, koji se požalio McDanald'su, a oni su mu poručili da pošalje uzorak s bradavicom kako bi ga poslali na analizu.

- Koristimo slaninu u svim našim bacon rollsima. No, uvjereni smo da je ovaj kupac pogriješio te da se ne radi o bradavici - rekao je glasnogovornik McDonald'sa za The Sun.

Video - Pokazala kako izgleda hrana iz McDonald'sa nakon - 17 godina!

Komentara 4

DL
dvanaest_legija
20:47 10.09.2021.

Totalna glupost, strašno je u što se pretvorio VL!

HR
Hrabraja
20:31 10.09.2021.

A on je jadan mislio da špek nije od svinje

DU
Deleted user
18:46 10.09.2021.

Nosi se na svoje portale , što tu radiš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije