Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usred noći

Šokirala se kad je vidjela što je bilo ispod plahte: 'Moja najveća noćna mora'

Krevet
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
18.01.2015.
u 15:07

- Potegnula sam plahtu misleći si 'Što je to dovraga? - ispričala je 61-godišnja Australka

Žena iz sjeverne Australije iskusila je jednu od najčešćih noćnih mora kada ju je iz sna probudila oštra bol u nozi.

- Iskočila sam iz kreveta i leđa prislonila na ormar. Potegnula sam plahtu misleći si 'Što je to dovraga?'. I onda sam vidjela zmijin rep kako se miče po krevetu i zavrištala - ispričala je Eileen Whitley (61) za lokalne medije, prenosi thenewage.co.za.

Tada je probudila svog partnera Leeja Ecansa koji je preko metar i pol dugu zmiju bacio plahtu, bacio je u koš za smeće i fotografirao. Uznemirena 61-godišnjakinja je nakon toga skuhala čaj da se umiri i tada je tek vidjela krv na lijevom koljenu i shvatila da ju je zmija ugrizla. Odmah su otišli u bolnicu gdje je ustanovljeno na temelju fotografije zmije da se ne radi o otrovnici.

Eileen je ispričala kako od tada spava u drugoj sobi. - To mi je bila najveća noćna mora i dogodila mi se. Zastrašujuće je, no to dokazuje da imam jako srce i da sam brža nego što sam mislila - dodala je.

>> Susjedi ostali u šoku kada su doznali kraj čega su živjeli 40 godina

>> Iznenadio se kada je vidio što je u kapuljači djevojke ispred njega

>> Sakrio se u špilju i snimio fotografiju. Nije mogao vjerovati što je na njoj otkrio

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
15:14 18.01.2015.

Možda je u pitanju partnerov piton?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije