Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvali policiju

Susjedi ostali u šoku kada su doznali kraj čega su živjeli 40 godina

Susjedstvo
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
15.01.2015.
u 09:58

Policija je već jednom dobila dojavu o tome što je viđeno u dvorištu te kuće, no nisu ništa pronašli – sve do sada.

Pas ili mačka na vrhu su popisa (uobičajenih) kućnih ljubimaca, a građani u predgrađu Los Angelesa šokirali su se kada su doznali što su njihovi susjedi imali u dvorištu – čak 40 godina. Jedan od susjeda primijetio je u drugom dvorištu aligatora od dva i pol metra, nakon čega je odmah pozvao policiju.

Ispostavilo se da je riječ o ženki aligatora koju vlasnici imaju još otkad je bila mladunče. Nakon što je oko 40 godina star aligator imena Jaxson uhvaćen, prevezen je u zoološki vrt gdje će ostati do kraja istrage s obzirom na to da je zabranjeno držati divlju životinju bez dozvole.

Vlasnica Laura Mattsion ispričala je za lokalne medije da se brine o aligatoru otkad joj je umro suprug prije dvije godine, prenosi The Huffington Post. Rekla je da je imala i nekoliko mačaka te da nije njima hranila aligatora. Naime, kada je policija pronašla aligatora, pored njega su u velikoj drvenoj kutiji bile i dvije mrtve mačke. Dodala je da je aligatoru pokušala naći prikladan dom, no odbili su je u ZOO-u jer nisu imali mjesta.

Osim aligatora, policija je pronašla i veliku kornjaču, što je također pod istragom te nekoliko živih mačaka. Aligatora su držali u velikoj drvenoj kutiji s poklopcem jer te hladnokrvne životinje nisu vrlo aktivne u ovo doba godine. – Pronašli smo ga ispod lišća i smeća. Da biste ga pronašli, morali ste znati što tražite – rekao je Mark Salazar iz službe za životinje Los Angelesa. Iz policije su rekli da su već jednom dobili dojavu o aligatoru u toj kući, no da pretragom nisu ništa pronašli.

>> Sakrio se u špilju i snimio fotografiju. Nije mogao vjerovati što je na njoj otkrio

>> Dramatična snimka: Krokodil zamalo ugrizao neopreznog fotografa

>> U utrobi reptila pronašli ostatke: Djevojčicu (7) pojeo krokodil?

Komentara 7

Avatar -orlando
-orlando
11:39 15.01.2015.

Kornjača i nekoliko mačaka, također su pod istragom, znači i one su sumnjive .

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:48 15.01.2015.

Ostali u soku. I sad kaj, svi su u bolnici? Tko bu ih reanimirao? Tko bu platio troskove lijecenja?

OB
Objektivno...
20:42 15.01.2015.

Aligator je OK. Ne laje ko pas ili supruga u klimakteriju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije