Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog iskaza

Softić tužio Novak - Srzić za uvredu

Hloverka Novak Srzić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.05.2015.
u 21:17

Na suđenju Siniši Svilanu, Hloverka Novak-Srzić je za producenta rekla da je čovjek iz polusvijeta te da vara državu

Zbog iskaza koji je dala na suđenju Siniši Svilanu, nepravomoćno osuđenom za primanje mita, na optuženičkoj klupi zagrebačkog Općinskog kaznenog suda našla se novinarka HTV-a Hloverka Novak-Srzić koju je tužio producent Edvin Softić. Naime, Novak-Srzić je, govoreći o svojim saznanjima je li Svilan primao novac za emitiranje emisija kuće Core Media, za Softića rekla da je "čovjek iz polusvijeta" te da skupa s Vladimirom Šelebajem vara državu. Premda je novinarka bila spremna pomiriti se sa Softićem, on nije želio da se postupak riješi mirnim putem.

– Osjećao sam se grozno kada me opisala kao polusvijet. Smatram da je time rekla da su moja obitelj i moji prijatelji iz takvog miljea. Izjavom da varam državu, rekla je da sam kriminalac – svjedočio je Softić.

Novak-Srzić, pak, tvrdi da je tužba rezultat organiziranog postupanja Marine Marinović, Denisa Latina i Softića koji je uvlače u međusobne privatne obračune i tako zlostavljaju. Od suda je zatražila i da sasluša bivšega glavnog ravnatelja HRT-a Vanju Sutlića koji navodno ima saznanja o novčanim transakcijama Šelebaja i Softića. Novinarka nije htjela komentirati tužbu zbog uvrede te je izjavila da o tome nema što reći.

>>Sutlić: Čim je Softić optužio D. Čuljak, sve sam predao DORH-u

>>Hloverka: Bila bih retardirana da sam uzimala tako mali novac

Komentara 4

OB
Objektivno...
08:26 28.05.2015.

... nije li ovo trebala biti kleveta, a ne uvreda? A ako je izrečena u sudnici onda nije billo namjere da to čuje veći broj ljudi. Nije li čitava Hrvatska polusvijet pa zašto bi to bila uvreda ili kleveta?

GU
gustirna
23:24 27.05.2015.

Kako to da se u citavoj ovoj aferi ne spominje nova tv za koju je ovaj svilan radio.....

SA
santos008
09:27 28.05.2015.

Hloverka strpi se jos malo sad ce ''metla'',sto bi rekao onaj saborski zastupnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije