Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUTAO CESTOM

Snimili klokana kako trči uz cestu pa se iznenadili kada su shvatili tko ga je pustio iz nastambe

Klokan
Sanjin Strukic/Pixsell
04.07.2022.
u 13:41

Lutanje klokana Baxtera snimile su nadzorne kamere u gradu Zacharyju u srijedu i lokalna policija objavila je da je uhvaćen uz pomoć maslaca od kikirikija i vraćen u nastambu u četvrtak ujutro

Nestašna američka papiga, koja je naučila kljunom otvarati vrata, osigurala je dan slobode klokanu koji je lutao cestama Loisiane prije nego što je uhvaćen i vraćen u nastambu.

Lutanje klokana Baxtera snimile su nadzorne kamere u gradu Zacharyju u srijedu i lokalna policija objavila je da je uhvaćen uz pomoć maslaca od kikirikija i vraćen u nastambu u četvrtak ujutro, prenijela je lokalna televizija WBRZ-TV.

Baxterovi vlasnici vode neprofitnu udrugu koja liječi i vraća egzotične ptice u divljinu.

Rekli su da Baxter živi s više od desetak papiga od kojih je jedna - Thor naučila nedavno kako se otvaraju vrata njegove nastambe.

Baxterovi vlasnici ranije su imali zoološki vrt.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cohen
Cohen
21:12 04.07.2022.

Loisiane ili Louisiane?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije