Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA ARA

Nesvakidašnja intervencija zagrebačkih vatrogasaca: Papiga pobjegla vlasniku, nije htjela sići s drveta

Foto: Azil Dumovec
1/5
05.06.2022.
u 17:27

Kako papiga nije htjela sići, vlasnici su pozvali vatrogasce koji su stigli na intervenciju i u 21 sat ju uspješno spustili i vratili

Zagrebački vatrogasci sinoć su na Jarunu imali nesvakidašnju intervenciju - morali su spasiti papigu s drveta. 

Naime, mladu aru staru nekoliko mjeseci vlasnici su poveli u šetnju, no umjesto da je ostala na vlasnikovom ramenu, papiga je odletjela na granu obližnjeg drveta na visini od oko 15 metara. 

Kako papiga nije htjela sići, vlasnici su pozvali vatrogasce koji su stigli na intervenciju i u 21 sat ju uspješno spustili i vratili vlasnicima, prenosi 24 sata. 

- Na kraju su se vlasnici fotografirali s vatrogascima i otišli - kazao je prolaznik. 

Intervenciju je komentirao i Damir Skok iz zagrebačkog ZOO vrta. 

- U petak smo imali vatrogasnu vježbu u sklopu Zoološkog vrta, pa smo eto u subotu opet surađivali s vatrogascima i imali akciju u kojoj je ara nasreću neozlijeđena - kazao je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije