Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Smiley treba pomoć za život koji zaslužuje

Napad odraslog psa ostavio je posljedice pa petomjesečnu Smiley čekaju brojni pregledi kako bi se otkrilo što je uzrok njenih problema
12. travnja 2021. u 11:00 2 komentara 947 prikaza
Foto: Privatni album

Smiley ima tek pet mjeseci, još je zaigrano štene puno ljubavi i nježnosti. I nitko ne bi rekao da se život već teško poigrao s njom. Prema saznanjima koja imaju u Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Indigo, Smiley je iskusila kako izgleda napad odraslog psa – ugrizao ju je za glavu i ranio pored oka.

– Činilo se da je s malenom sve u redu, no dva tjedna kasnije počeli su se javljati ozbiljni problemi koji su potencijalno uzrokovani ozljedom. Osim gastroenteroloških smetnji, Smiley je imala napade koji podsjećaju na one epileptične – kažu iz Udruge koja se brine o kujici posljednja četiri tjedna.

Kako bi se otkrio uzrok problema, Smiley mora obaviti puno pretraga, među kojima su i kompletna laboratorijska obrada za epilepsiju i MR glave. Za plaćanje svih pretraga Udruga treba pomoć. Priskočila je odmah Pivovara Medvedgrad koja nastavlja s kuhanjem humanitarnih piva u sklopu projekta "Dobri duh". Dio prihoda od prodaje piva "Zeko je reko", u bocama ili točenog, pomoći će Indigu za pokrivanje troškova, odnosno liječenje i dijagnostiku za malenu Smiley.

Ako želite pomoći, možete uplatiti i direktno na račun Udruge, IBAN HR1123600001102382959, uz naznaku "Smiley“.

prvi put Udruga Indigo u Hrvatsku donosi izazov koji bi mogao spasiti brojne napuštene životinje

 

podmukla bolest
HRT-ova voditeljica iznenada završila na hitnoj pa upozorila na veliki problem: 'Ne ignorirajte simptome'
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • zvorano01:

    Ukoliko se malena uspije izvući voljni smo joj pružiti dom, kuću sa velikim dvorištem. Imamo bernija koji nema ništa protiv...

  • zvorano01:

    Oprostite, nisam naveo da sam u zg a vi već imate podatke.