Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO DJELOVALI

Smijenjeni ministri uklonjeni s Vladine web-stranice

Ante Šprlje, Vlaho Orepić, Slaven Dobrović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
28.04.2017.
u 10:09

Na Vladinoj web-stranici u 8.30 sati još su se nalazile fotografije i životopisi trojice smijenjenih ministara...

U Ministarstvu pravosuđa Hini su potvrdili da se ministar Ante Šprlje, prema "ranije zakazanom rasporedu", nalazi u Šibeniku gdje sudjeluje na zboru Udruge hrvatskih sudaca.

U Ministarstvu zaštite okoliša poslije 9.30 sati kazali su da "normalno rade" i očekuju dolazak ministra Slavena Dobrovića.

No, prema izvještajima elektronskih medija, u svoje ministarstvo do 9.30 sati nije došao ministar uprave Ivan Kovačić, jedini Mostov ministar čiju smjenu premijer Plenković jučer nije najavio jer nije bio na Vladinoj sjednici, gdje su trojica razriješenih ministara glasovala protiv povjerenja ministru financija Zdravku Mariću.

Na Vladinoj web-stranici u 8.30 sati još su se nalazile fotografije i životopisi trojice smijenjenih ministara, no njihovi su podaci u međuvremenu uklonjeni.

Komentara 19

KA
KaNiDora
10:54 28.04.2017.

Kako su im sada drage fotelje, ćuprijaši... lokalne varalice bi drmale državom, koješta, smjenjuj sve Plenki što smrdi na most

KA
KaNiDora
10:55 28.04.2017.

Ljevičari opet na aparatima. Moja sućut.

Avatar majmunranko
majmunranko
10:21 28.04.2017.

Narode, Orepić nas je pozvao na ulice kako bi zaštitili njegovu fotelju. Idemo, kao nekada, u šumu! Orepiću, samo reci, letjet ćemo kao meci! Tito, partija, Orepić, Ćuprija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije