Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-ovci zadovoljni

Plenković je raskidom suradnje s Mostom napokon postao šef HDZ-a

Andrej Plenković
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/4
27.04.2017.
u 21:06

Predsjedništvo HDZ-a oduševljeno je Plenkovićevim potezom, Brkić poručio da je i prije šest mjeseci bio protiv Vlade s Mostom

Plenkovićeva odluka da smijeni trojicu ministara Mosta i time raskine suradnju s “mesijama”, kako su pojedinci u HDZ-u posprdno nazivali mostovce, učvrstila je njegovu poziciju u stranci. Čak se može reći da je Plenković napokon postao predsjednik HDZ-a.

Predsjedništvo HDZ-a je bilo oduševljeno Plenkovićevim potezom, a glavni komentari bili su: “Hvala Bogu da smo ih se riješili, svima nam je bila puna kapa Mosta.”

Andrej Plenković
1/4

Izvori iz Predsjedništva HDZ-a kažu da se većina članova vodstva pojedinačno izjašnjavala i čestitala Plenkoviću na raskidu suradnje s Mostom iako nisu znali da  će Plenković to učiniti.

Dio Predsjedništva HDZ-a i prije šest mjeseci bio je protiv Vlade s Mostom, među njima i Milijan Brkić i Darko Milinović.

- Ja sam bio i tada protiv Vlade s Mostom – rekao nam je jučer Brkić. Darko Milinović podsjetio je da je Karamarkovo (neuspješno) preslagivanje Vlade prije godinu dana podržalo cijelo Predsjedništvo HDZ-a, osim Ivane Maletić kada je Brkić na Predsjedništvu govorio da sada nije situacija kao prije godinu dana.

 

Komentara 38

RZ
Rocky.Zg
21:37 27.04.2017.

Sada ce krasti bez ikakve kontrole. Ovaj MOST je stvarno bio smetnja.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:43 27.04.2017.

Sad se pozdravite sa otvaranjem državnog arhiva, promijenu ovršnog zakona možete samo sanjat, a novi nameti tek sljede.

PS
psiho84
22:01 27.04.2017.

Clanovi vlade su se nakon sanadera opravdavali kako je sanader bio osoba koje su se svi bojali i nitko mu nije smio proturijeciti. Sada ovaj radi to isto. Predstavljanje demokracije na nacin da dijelis ostavke ljudima koji imaju drugacije misljenje..... na ovo su novinari kao i svi ostali trebali odreagirati snazno, a ne ovako mlako kao da je to sve ok..... ovo je diktatorska odluka. Ma sto god si ljudi govorili kako bi si opravdali taj postupak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije