Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZABORAVNA ZABAVA

Slavonskobrodski maturanti slavili uz Crvenu jabuku i vatromet

maturanti,norijada,slavonski brod (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
18.05.2013.
u 12:16

Na Trgu Ivane Brlić Mažuranić s velike pozornice "prašile" su domaće rock skupine Otpisani i "Krokodili

Veselo i prilično bučno 1500 slavonskobrodskih maturanata proslavili su završetak svog srednjoškolskog obrazovanja. Na sinoćnjoj fešti uz tradicionalni \"Dan maturanata\" velika i raspjevana kostimirana povorka prošla je ulicom Petra Krešimira IV i uputila se na glavni gradski trg. Grad Slavonski Brod i Brodsko-posavska županija i ove su godine maturantima i za više od pet tisuća posjetitelja organizirali odličan zabavno-glazbeni program na Trgu Ivane Brlić Mažuranić, a s velike pozornice postavljene njima u čast \"prašile\" su domaće rock skupine Otpisani i \"Krokodili.

Nakon 22 sata maturanti su se uputili u prostor brodske Tvrđave gdje su u sklopu programa obilježavanja Dana grada nastavili slavlje na koncertu Crvene jabuke i uz spektakularni vatromet. Kao i svih dosadašnjih godina i ova generacija maturanata pokazala je svoju raznolikost i maštovitost u odabiru kostima koje za ovu prigodu oblače svi iz razreda, a za \"Dan maturanata\" se pripremaju mjesecima unaprijed. Ove su godine za najbolji kostimirani razred izabrali Upravne referente, 4.c Ekonomsko-birotehničke škole, koji su bili obučeni u šarene crveno-bijele kostime \"Uncle Sam\".

Njih je kao najveseliji, najmaštovitiji i najbolje kostimirani razred Grad nagradio izletom u Bizovačke Toplice. Slavlje je za mnoge trajalo do jutra. Nekima i po prvi put. Mnogi su se nakon koncerta nastavili zabavljati u brojnim slavonskobrodskim kafićima, a većih incidenata i policijskih intervencija nije bilo. Ipak, nekima je neumjereno alkoholiziranje pokvario slavlje.

>> Pogledajte kako su maturanti \'norili\' diljem Hrvatske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije