Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj godine

Slavonskobrodske maturante sutra očekuje "lud" provod

Slavonskobrodski maturanti (1)
Foto: Ivica Galović
1/5
16.05.2013.
u 17:19

Svake godine, pa tako i ove u organizaciju sutrašnje proslave "Dana maturanata" Grad Slavonski Brod u suradnji s Brodsko-posavskom županijom i gradskim srednjim školama priprema veliki mimohod kostimiranih maturanata ulicama grada

Za oko tisuću i pol mladih Brođana približio se završetak srednjoškolskog obrazovanja i završna matura. Nekima od njih to je samo prividan kraj učenja i druženja u školskim klupama, jer će školovanje nastaviti na jednom od brojnih hrvatskih fakulteta, a za one druge koji žele raditi početak mukotrpnog traženja posla u struci. No bilo kako bilo, prilika je to da se na kraju jednog važnog životnog razdoblja nekoliko dana provesele, zajedno druže i dobro provedu.

Svake godine, pa tako i ove u organizaciju sutrašnje proslave "Dana maturanata" Grad Slavonski Brod u suradnji s Brodsko-posavskom županijom i gradskim srednjim školama priprema veliki mimohod kostimiranih maturanata ulicama grada i glazbeni program na Trgu Ivane Brlić Mažuranić. Planirano je da se maturanti okupe ispred svojih škola, te formiraju povorke koje će se u pratnji prometne policije uputiti prema glavnom gradskom trgu na kojem će ih do 22 sata zabavljati brodske skupine "Otpisani" i "Krokodili".

Nakon 22 sata zabava se nastavlja u brodskoj Tvrđavi na programu obilježavanja Dana grada, gdje maturante i Brođane očekuje besplatan koncert pop-rock banda Crvena jabuka i spektakularni vatromet. Turistička zajednica Grada Slavonskog Broda ove će godine nagraditi najveseliji, najmaštovitiji, najbolje kostimirani razred izletom u Bizovačke Toplice, a vodeći računa o sigurnosti maturanata organizatori "Norijade" osigurali su i noćni prijevoz autobusima, (ujutro u 2 sata 18. svibnja) koji će polaziti s autobusnog stajališta na Korzu. Maturantima želimo dobar provod i uspješan početak jednog, ipak malo ozbiljnijeg razdoblja života.

>>Umjesto norijade splitski maturanti pomažu stradaloj učenici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije