Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEĆE NITKO POBJEĆI'

Škoro Bagi: Nećete sa mnom tako razgovarati, žalit ću se upravi

Foto: Screenshot Nova TV
1/2
14.06.2020.
u 22:30

– A kad je HDZ u pitanju, mislim da gospodin Andrej Plenković svojim izjavama i tim svojim pomalo bahatim nasilničkim ponašanjem koje manifestira u zadnje vrijeme, a i rezultatima, ne zavrjeđuje više biti premijer u Hrvatskoj – rekao je Škoro i dodao kako je spreman biti premijer.

Miroslav Škoro gostovao je kod Mislava Bage na Novoj TV. Govorio je o svom programu i izlasku na izbore, a onda ponovio i s kim neće koalirati.

Dio intervjua protekao je vrlo živahno, a Škoro je u jednom trenutku i zamjerio Bagi što ga prekida prije nego što dovrši svoj odgovor. Na nizu pitanja o izbornim jedinicama i postavljanju sestre na listu, Škoro je istaknuo da je nije stavio na listu zbog nepotizma:

– Mislim da je moja sestra osoba koju sam stavio na streljanu. Ja sam dakle svojoj sestri omogućio da se na demokratskim izborima izbori za mjesto u Hrvatskom saboru. To je žena koja je s nepunih šest godina upisala osnovnu školu, s odličnim uspjehom završila srednju školu, to je vrlo bitno da ljudi znaju. Nisam je stavio na mjesto u HEP-u, nisam je stavio da brine o vjetrenjačama, nego sam je stavio na streljanu da se izbori kao majka dvoje djece, kao žena koja je prva na razredbenom ispitu na Ekonomskom fakultetu, profesorica rođena u Osijeku, živi u Našicama i radi u Virovitici. Ona je oličenje 4. izborne jedinice. Govorio je gospodin Vrdoljak, a i gospodin Anušić, njima bi bolje odgovaralo da je netko drugi, ali neće oni određivati tko će nositi 4. izbornu jedinicu. Nosi je trenutačno najbolja osoba koju tamo Demokratski pokret ima.

Na Bagino pitanje hoće li njegova sestra pobjeći na drugu stranu, Škoro je uzvratio: 

– Moja sestra? Neće nitko iz Domovinskog pokreta. U izbornoj noći definitivno neće nitko.

Na pitanje je li pošteno da je nositelj liste u drugoj izbornoj jedinici iako ne živi tamo, rekao je:

– Idem u izbornu jedinicu gdje je Domovinski pokret odlučio da trebam biti i napraviti najbolji rezultat. Ja ću ga napraviti u drugoj izbornoj jedinici.

Škoro je potom pokušao nešto reći o državnom odvjetniku, no Bago mu je počeo postavljati novo pitanje.

– Nećete sa mnom tako razgovarati, stalno me prekidate. Žalit ću se upravi – rekao je Škoro Bagi u šali. 

Objasnio je i razlog za postojanje Domovinskog pokreta:

– Da su HDZ i SDP dobro radili svoj posao, ne bi bilo Domovinskog pokreta. Da je HRT dobro radio svoj posao, vi ne biste nastali – ocijenio je Škoro.

Komentara 23

SH
shorv600
08:14 15.06.2020.

Bravo Škoro samo napijed.

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
22:42 14.06.2020.

Hadezeovci, vaš veliki vođa anemični europejac je okončao karijeru. Piši u Bruxelles, propao je.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:55 15.06.2020.

Bravo Škoro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije