Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

Škare Ožbolt apelira na podršku drugih kandidata u slučaju tehničkog pregleda žičare

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
04.05.2021.
u 16:22

Škare Ožbolt napala je obnašateljicu dužnosti gradončelnika Pavičić Vukičević da joj je bitnija kampanja od sigurnosti građana

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt pozvala je u utorak protukandidate da izvrše pritisak za javnu objavu izvješća s tehničkog pregleda sljemenske žičare, poručivši kako sigurnost građana mora biti važnija od predizborne kampanje.

"Sljemensku žičaru od samog početka prate mnoge kontroverze, od toga da se njezina cijena udvostručila tijekom izgradnje, sve do odgađanja puštanja u pogon. Među svim kontroverzama, potencijalno najveću ugrozu stvara tehnička neispravnost žičare", upozorava Škare Ožbolt u priopćenju.

Obzirom da se obnašateljica dužnosti gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević oglušila na njezin poziv da objavi izvješće nadzornog inženjera i zapisnike s tehničkih pregleda o tome da je žičara sigurna, Škare Ožbolt je pozvala svoje protukandidate da zajednički izvrše pritisak na nju.

Napominjući kako sigurnost građana mora biti važnija od predizborne kampanje, Škare Ožbolt upozorava da skrivanjem izvješća, za koje već postoje informacije da je negativno, "obnašateljica dužnosti ozbiljno manipulira činjenicama, ugrožava sigurnost ljudi i pokazuje da joj ništa nije sveto, samo da bi došla do gradonačelničke fotelje".

Ako je sve sigurno, kako Pavičić Vukičević tvrdi, u čemu je problem da se traženo izvješće javno objavi, pita Škare Ožbolt.

Komentara 3

MA
malosutra12
21:35 04.05.2021.

Ožboltovu, sataraš i sve narikače treba ukrcati na žičaru na tehničkom pregledu, ako to izdrži žičara, onda je sigurna

FA
fajlpz
06:05 05.05.2021.

Je li ova još živa?

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
16:52 04.05.2021.

Tuc-muc klada je sada strucnjak i za zicare. Impresivno, hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije