Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poklonila lutriju

Siromašna tetka nećaku kupila dobitnu srećku, a potom od njega tražila tri četvrtine

Bingo Hrvatske lutrije
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
15.11.2020.
u 17:41

Međutim, kako su sestra i suprug dobrostojeći i nećak već ima osiguran fond za financiranje studija, stupila je s njima u kontakt i pitala može li joj nećak dati barem tri četvrtine dobitka.

Jedna nesretna tetka podijelila je svoju zanimljivu priču s čitateljima na Redditu. Naime, slabijeg financijskog stanja izvadila je gotovo sav sitniš koji je imala i nećaku za rođendan kupila listić lutrije. Kada je shvatila da je osvojio znatnu sumu novca s tim listićem, zvala je svoju sestru, koja je dobrostojeća, i pitala za barem tri četvrtine. 

- Imala sam tešku godinu, dobila sam otkaz, ali nemam pravo na potporu i jedva uspijevam platiti račune. Gotovo za svaki obrok jedem tjesteninu. Teško sam uopće izdvojila novac da nećaku kupim poklon, doslovno sam zbrajala sitniš i ta srećka je bila jedino što sam si mogla priuštiti - ispričala je žena u objavi.

Međutim, kako su sestra i suprug dobrostojeći i nećak već ima osiguran fond za financiranje studija, stupila je s njima u kontakt i pitala može li joj nećak dati barem tri četvrtine dobitka, piše The Sun. 

- Pitala su me je l' se šalim. No, rekla sam da sam još i velikodušna, jer mi zapravo treba cijeli taj iznos. Sestra mi je spustila slušalicu, a kad sam poslala poruku nećaku, on me blokirao - ispričala je i dodala kako njoj taj novac treba jer nema što jest. 

- Jesam li ja gadura ako mislim da bi on trebao podijeliti sa mnom dobitak koji je dobio zahvaljujući meni? Meni treba taj novac! - napisala je. Objava je pokrenula raspravu ljudi koji se s jedne strane slažu s njom jer razumiju njezinu situaciju, no drugi pak pišu kako ona nema prava na to jer je to bio tek poklon njemu. 

Ključne riječi

Komentara 4

HA
Harki
19:41 15.11.2020.

Ako je poklonila srecku, nema nikakva prava vise, a ako se nadala dobiti, trebala je zadrzati srecku za sebe. Pravi budalu od sebe, i trebaju je ignorirati.

JB
Jednonogi.Brabonjak
21:39 15.11.2020.

Ti si gadura što si pitala tri četvrtine, a oni su gadovi što ti nisu nešto ipak dali... vjerojatno bi i dobila dio da nisi pitala ono što si poklonila...

DU
Deleted user
22:23 15.11.2020.

sreća se ne poklanja,srećka je isto sreća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije