Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišli sa sastanka

Sindikalisti Imunološkog zavoda najavili radikalne mjere jer ministar Kujundžić nije došao na sastanak

imunološki zavod
Foto: Marko Prpić/Pixsell
16.01.2017.
u 11:22

Sastanak je zakazan kako bi se razgovaralo o budućnosti Imunološkog zavoda, no umjesto ministra na njega su došli njegovi pomoćnici što je razljutilo i sndikaliste

Predstavnici sindikata Imunološkog zavoda Željko Klaus i Lidija Jagarinec najavili su radikalne mjere nakon što ministar zdravstva Milan Kujundžić jutros nije došao na sastanak koji je zakazan u Ministarstvu, a na kojem je bila i ravnateljica Imunološkog zavoda Lea Lupret Prugovečki. Naime, sastanak je zakazan kako bi se razgovaralo o budućnosti Imunološkog zavoda, no umjesto ministra na njega su došli njegovi pomoćnici što je razljutilo i sndikaliste.

Nekoliko minuta nakon početka sastanka Klaus i Jagarinec napustili su ga govoreći da je neozbiljno da ih primaju "deseti pomoćnici ministra", a ne ministar osobno. Dodali su da su sada više nego ikad uvjereni da ministar Kujundžić ne shvaća temu Imunološkog zavoda ozbiljno, piše N1.

Zbog toga su za sutra zakazali konferenciju za novinare na kojoj su najavili da će govoriti o radikalnim mjerama koje namjeravaju poduzeti.

– Vrijeme je više no ikad da se zaštite djelatnici Imunološkog. Oni moraju dići svoj glas – rekli su Klaus i Jagarinec.

Ravnateljica Zavoda, Lupret Prugovečki, ostala je na sastanku, a ministar Kujundžić kasnije je kazao kako je neugodno iznenađen reakcijom sindikalista i da ne vidi u čemu je bio problem.

>> Za spas Imunološkog zavoda potrebno je najmanje 60 milijuna kuna 

Komentara 2

MA
MatijaGubecGS
12:53 16.01.2017.

Gospođi Jagarinec svi su drugi krivi osim nje same. Krivi su naravno i oni koji je tako dugo podupiru. Bez obzira na neznalice i , većinom, lopine političare, zar nije čudno da se toga nitko ozbiljno ne želi prihvatiti??? Dakle, kad bordel ne ide, treba mijenjati namještaj ili k...e. Prema tome, društvo iz sindikata Imunološkog, možda da otiđete???

GU
gustirna
12:23 16.01.2017.

Udbi imunoloski nije interesantan jer su njezini strucnjavi za plagijate vec sve pokrali preko hrane za miseve....ali im je zato,kao uvijek,interesantna njihova kasica prasica ,ina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije