Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišli sa sastanka
Povratak na članak

Sindikalisti Imunološkog zavoda najavili radikalne mjere jer ministar Kujundžić nije došao na sastanak

Sastanak je zakazan kako bi se razgovaralo o budućnosti Imunološkog zavoda, no umjesto ministra na njega su došli njegovi pomoćnici što je razljutilo i sndikaliste

Komentari 2

MA
MatijaGubecGS
12:53 16.01.2017.

Gospođi Jagarinec svi su drugi krivi osim nje same. Krivi su naravno i oni koji je tako dugo podupiru. Bez obzira na neznalice i , većinom, lopine političare, zar nije čudno da se toga nitko ozbiljno ne želi prihvatiti??? Dakle, kad bordel ne ide, treba mijenjati namještaj ili k...e. Prema tome, društvo iz sindikata Imunološkog, možda da otiđete???

VL
GU
gustirna
12:23 16.01.2017.

Udbi imunoloski nije interesantan jer su njezini strucnjavi za plagijate vec sve pokrali preko hrane za miseve....ali im je zato,kao uvijek,interesantna njihova kasica prasica ,ina...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.