Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA Izvučen dobitnik rekordnog lota

Sicilijanac dobio 100 milijuna eura

Razdragani građani Catanije slave na ulicama
Foto: AP
24.10.2008.
u 17:52

Napokon je izvučena šestica talijanskog Superenalotta, koja je sretnom dobitniku u Cataniji na Siciliji donijela više od 100 milijuna eura.

Identitet nepoznat
To je rekord u talijanskim nagradnim igrama. Odmah je počeo lov na ime sretnika. U malu prostoriju gdje je uplaćena dobitna šestica stigli su danas kolači, no ne zna se tko ih je poslao.

U slastičarnici Rizzotti, u kojoj su kolači naručeni, kazali su da je k njima došao mladić tamne kose, odjeven u jeans-jaknu, te je, široko se osmjehujući, naručio kolače za “uplatno mjesto 422” u kojem je uplaćena pobjednička šestica.

U Cataniji vjeruju da je taj mladić, koji je odmah odjurio na motoru, novi milijunaš. Usto, osobama koje rade na “mjestu sretne uplate” stigle su danas tri telefonske poruke zahvale. Cijela Catania slavi pobjedu. Na ulicama je slavlje gotovo jednako onome nakon pobjede nogometnog kluba toga grada protiv najvećih protivnika, nogometaša Palerma. Vlasnik uplatnog mjesta Mimmo Giunta nudi slastice i pjenušavo vino. Možda će sretni dobitnik i njemu “zahvaliti” – ne samo porcijom kolača.

Tromjesečni rok
Dobitnik ima rok od tri mjeseca da zatraži svoj dobitak. Vjerojatno će pričekati neko vrijeme kako bi se interes stišao i zatim će naplatiti tih 100 milijuna eura. Ima i onih koji su počeli davati savjete o tome kako potrošiti silan novac.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije