Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primjereno sudjelovanje u društvu

Šest od deset Hrvata krivi siromaštvo za svoj neprimjeren socijalni status

11.05.2023.
u 09:31

Da im zbog siromaštva roditelja pate društveni i socijalni status, misli i više od 60 posto mladih i djece. OECD tvrdi da siromašna obitelj ni u pet generacija ne može sustići ostale

Komentara 11

Avatar Stradun
Stradun
11:15 11.05.2023.

Naša uža obitelj broji desetak Hrvatica i Hrvata i nitko ne osjeća nemir, neugodu ili srdžbu. Vedri duh jači je od životnih nedaća.

EJ
ejStef
14:13 11.05.2023.

Danas je posao jako lako naći i poslovi nisu loše plaćeni. Ako pogledate, jedino se bune javne strukture, nitko drugi, no te iste ionako ne bi bile zadovoljne s nikakvom plaćom, uvijek bi im svaka dlaka smetala, a naročito su alergični kada dobiju neku obavezu...

Avatar Hazl113
Hazl113
10:20 11.05.2023.

Vidim fotku ovog koji nosi vreće pune flaša, a znam ga. Tip živi u kući sa ženom i sinom u samom centru grada. imaju dva auta. Zajedno imaju mirovinu preko 1000€, a sin im radi u HEP-u. Jednom mi je rekao da sakuplja flaše, jer bi mu ineće bilo dosadno, a 3000kn (400€) koliko sakupi mjesečnoon i žena dobro dođe. I u tome je najveći problem što barem 50% takvih uzima pravoj sirotinji kruh i ustvsari ih tjera. Bilo je i tučnjave radi toga. Država bi trebala počet uzimat podatke od takvih sakupljača, a maloljetnicima zabranit taj "posao", jer to je za neke postao unosan posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije