Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetili im smrću

Servirali vidre i gazele, no tek s lavljim mesom razbjesnili javnost!

Lav
Jurica Galoić/Pixsell
13.05.2013.
u 09:54

Iako je Taco Fusion poznat po posluživanju jela načinjenih od ''egzotičnog'' mesa, na udar javnosti došli su tek kada su tacose počeli spravljati od mišićne mase kralja životinja

Zaposlenici restorana na Floridi izazvali su bijes javnosti i dobili prijetnje smrću nakon što su u svoj jelovnik uvrstili jela od lavljeg mesa.

Iako je Taco Fusion poznat po posluživanju jela načinjenih od ''egzotičnog'' mesa, na udar javnosti došao je tek kada je tacose počeo spravljati od mišićne mase kralja životinja, javlja Fox2Now.

Zbog negodovanja stalnih kupaca kojima nije problem za 35 dolara kušati tacose spravljene od mesa dabra, vidre, gazele, noja ili deve, Taco Fusion odlučio je ovoga puta popustiti.

– Neki od vas podržali su nas, a neki su bili jako ljutiti. Poslušali smo sve argumente i odlučili da više nećemo upotrebljavati meso lavova – objasnio je restoran na svojim stanicama.

>>Progutao ga nilski konj, a on preživio!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije