Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalio Splićanima

Selenin brat: Teško je naći se oči u oči s ubojicom člana obitelji

Emmanuel Macedo (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
10.05.2013.
u 12:30

Nailazimo na podršku na svakom koraku. Split je grad pun divnih ljudi. Hvala im na lijepim željama i suosjećajnosti koju pokazuju – rekao je Emmanuel Graciano Macedo

Nailazimo na podršku na svakom koraku. Split je grad pun divnih ljudi. Hvala im na lijepim željama i suosjećajnosti koju pokazuju – rekao je Emmanuel Graciano Macedo koji je u Split, došao s majkom Mariom Carmen zbog suđenja Ediju Mišiću, optuženog za ubojstvo njegove sestre Selene prošlog ljeta na Marjanu.

- Majci je bilo jako teško slušati sve mučne detalje, ali to je bilo neizbježno. Ona je jaka žena, mnogo jača od mene. Teško je povjerovati da netko može ubiti člana vaše obitelji i da će te se s tom osobom naći oči u oči. Vidio sam sliku optuženog na internetu prije no što sam došao u Split. Nitko vas ne može pripremiti na to – rekao je Emmanuel, koji se u srijedu rasplakao u sudnici svjedočeći o nestanku, potrazi i pronalasku tijela njegove ubijene sestre.

Selenina majka čvrsto stisnute vilice stoički je u sudnici slušala kroz kakve je patnje prolazila njezina kćer prije smrti. Kada je Edi Mišić doveden u sudnicu s lisičinama na rukama i nogama, prvih ga pola sata nije ni pogledala, a poslije nije skidala pogled s njega. Gledala je netremice u čovjeka koji odsutno sjedi, drži se kao da ga se događaji u sudnici ne tiču i ostavlja dojam da se donekle dosađuje.

Iako su Emmanuel rekao kako ne vjeruje da će otići na Marjan, gdje mu je sestra ubijena jer bi im to bilo prebolno, on i majka su u petak, u pratnji počasnog meksičkog konzula u Splitu, položili cvijeće ne mjestu Selenina ubojstva. Emmanuel kaže da im nitko od obitelji Mišić nije izrazio sućut. Ipak, naglašava kako Splićani ne trebaju osjećati sram zbog svoga sugrađanina.

- Zlih i poremećenih ljudi ima svugdje na svijetu – rekao je i poručio kako su on i majka, unatoč svemu, stekli dojam da je Split zapravo siguran grad.

>>'Ako je moj sin ubio Selenu, to je bilo u trenutku pomračenog uma'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije