Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Lici

Šef NP Plitvice skrivio sudar u kojem je preminuo otac troje djece

branislav šutić
Foto: Arhiva VL
1/4
Autori: mzr/VLM, ivi /VLM
07.04.2011.
u 09:25

Lička policija očevid je obavljala gotovo šest sati i u izvješću koje je stiglo kasno poslijepodne, utvrđeno je kako je HDZ-ovac nesreću skrivio prebrzom vožnjom.

Robert Žižić, 36-godišnji otac troje djece poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći nešto prije 8 sati u mjestu Brakusova Draga kod Otočca. U svom Renaultu Laguna sudario se sa službenim Audijem za čijim je upravljačem bio 45-godišnji Branislav Šutić, ravnatelj Plitivčkih jezera, dugogodišnji v. d. dekana gospićkog veleučilišta Nikola Tesla, inače poznat kao prvi čovjek ministra zdravstva, Darka Milinovića u Lici.

Lička policija očevid je obavljala gotovo šest sati i utvrđeno je kako je nesreću skrivio šef nacionalnog parka. Upravljajući svojim Audijem A6 iz smjera Špilnika u smjeru Vrhovina uslijed neprilagođene brzine  prešao je u suprotni smjer te prednjim lijevim dijelom vozila udario u Renault za čijim je vozačem bio 36-godišnji Žižić.

Dok je mladi otac, koji je zadnjih petnaest godina radio kao domar u OŠ Vrhovine na mjestu preminuo, HDZ-ovac Šutić s lakšim ozljedama prevezen je u bolnicu, a u poslijepodnevnim satima otpušten je, doznajemo, na kućnu njegu. Kasnije je uhićen i bit će sproveden istražnom sucu. Šutića čeka kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Na teren su bili izašli istražni sudac Dušan Šporčić i županijski državni odvjetnik Pavao Rukavina.

 

Komentara 28

MM
mali medo
11:01 07.04.2011.

Iskrena sućut obitelji Žužić, poginuo je otac troje malodobne djece.....tuga i žalost.... a i mr.Šutić - dekan Veleučilišta u Gospiću i ravnatelj NP Plitvička jezera koliko čujem je teže ozljeđen, želim mu brzi oporavak. Danas je Otočac zavijen u crno.....

CR
crnjas
12:01 07.04.2011.

Pa normalno, da Šutić neće biti kriv :-)

JA
japa
22:43 07.04.2011.

Auto ZG registracije, još i HDZ-ovac da vozi prebrzo!?! Ajde novinari nemojte kenjat. U ovoj državi samo Čačić vozi prebrzo........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije