Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška iz SAD-a

Savez oko platforme Možemo podržala poznata američka glumica Jane Fonda

Jane Fonda
Foto: Screenshot
29.06.2020.
u 08:59

Hrvatska po prvi put u povijesti može imati zeleno-lijevu koaliciju u parlamentu, imati ljude koji su se pokazali kao aktivisti u borbi za javni interes i ljudska prava, poručila je Fonda

Poznata američka glumica Jane Fonda podržala je savez oko političke platforme Možemo.

– Hrvatska prvi put u povijesti može imati zeleno-lijevu koaliciju u parlamentu, imati ljude koji su se pokazali kao aktivisti u borbi za javni interes i ljudska prava. Žene, manjine, LGBTQ osobe, migrantske zajednice – svi bi bili zastupljeni. Prvi put Hrvatska može glasati za feministkinje. Naprijed Rada! Volim Radu! Glasajte za listu broj 3! – poručila je u videu dobitnica dvaju Oscara.

Fonda je, osim glume, poznata i kao aktivistkinja za prava manjina i zaštitu okoliša, a protiv ratova, nasilja nad ženama i rasizma.

Ključne riječi

Komentara 35

AP
ante_pustinjak
09:28 29.06.2020.

užas, na što ova sada sliči! pa ona je sigurno uršina fb-frendica ili je čitala diplomsku radnju crvene rade pa se oduševila!

Avatar Trpimir
Trpimir
09:28 29.06.2020.

"Feministkinja" koju su bivsi mlatili i prisiljavali na sex u troje da bi ostao s njom... Mos mislit "feminizma". Za Teda Turnera se udala zbog love. Sad se sjetila javiti! Sta se nisi javila kada su silovali jadne zene, sta se nisi javila kada zene u Vukovaru svaki dan gledaju monstrume koji su im djecu zaklali i njih mucili?! Jer tu nema lovice, zato.

JZ
Jedan_Zagrepčanec
09:38 29.06.2020.

Jane Fonda, osoba rođena sa zlatnom žlicom u ruci, a vječiti borac za ravnopravnost, radnička prava, protiv siromaštva... Nikad se niti centa svoje imovine nije odrekla u korist siromašnih i obespravljenih čija je prava zastupala kao aktivistica (ne aktivistkinja kako to pišu novinari), a isto tako je birala bračnog partnera: udala se za tajkuna Turnera (CNN i ostale priče), a ne za nekog siromašnog pripadnika radničkog staleža. A odkud je čula za tu zbirku čudaka iz male Hrvatske? Valjda je Rade drukao za Radu među svojim holivudskim znancima i neznancima. Dakle, žena koja je javno zastupala nekakvu pravdu živjela je i živi u raskoši, suprotno svojim javno proglašenim stajalištima. To je samo minus toj hrpi klauna. A Jane Fonda i njoj slični neka se ugledaju na Brigitte Bardot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije