Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK JE PROZVAO

Sarnavka odgovorila Milanoviću: Profesorica Đurđević u duelu može pojesti obojicu

Sanja Sarnavka
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
26.03.2021.
u 23:43

Plenković zbilja neprimjereno govori o profesorici dr. sc. Zlati Đurđević. Mogao bi tako malo o svojim stranačkim neobrazovanim pajdama koji samo gledaju gdje bi što maznuli. To bi bilo ljekovito za ovu zemlju, poručila je Sanja Sarnavka

Nakon što je predsjednik Zoran Milanović danas prozvao Sanju Sarnavku jer nije stala u zaštitu Zlate Đurđević, njegove kandidatkinje za predsjednicu Vrhovnog suda, a koju je, tvrdi Milanović, premijer Plenković izvrijeđao, oglasila se i poznata aktivistica za ženska prava.

– Sad mi javljaju s više strana da me preecjednik proziva. A onda čujem da je u nekoj anketi najpopularniji političar. Dječacima, i njemu i Plenkoviću, treba reći da su frajerčine, nenad..bivi, i to prije i poslije svakog obroka. Možda pomogne da se smire i počnu pristojno ponašati. Plenković zbilja neprimjereno govori o profesorici dr. sc. Zlati Đurđević. Mogao bi tako malo o svojim stranačkim neobrazovanim pajdama koji samo gledaju gdje bi što maznuli. To bi bilo ljekovito za ovu zemlju. Ali ni Milanović nije daleko kad traži zaštitu za profesoricu koja je moćna žena sposobna govoriti glasno i razgovijetno. Ona u duelu može pojesti obojicu. Jednog pa drugog. Ona ne treba ničiju zaštitu. A kad vidim rezultate anketa, poželim katapultiranje u svemir. Zato ovakvi mogu biti face - napisala je Sarnavka na Facebooku.

Komentara 68

Avatar Osvetnik..Ernesta..Fulira
Osvetnik..Ernesta..Fulira
00:20 27.03.2021.

Ajde onda... ucini svima uslugu i samokatapultiraj se u Svemir. Samo pazi da pocetna brzina bude obavezno veca od 11 km/s.

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
00:00 27.03.2021.

Evo i narikace! Paljenje na kurblu!

MA
Mandekic
00:12 27.03.2021.

Ko je ta Sarnavka, sto je ona ucinaila za Hrvatsku drzavu da podigne standard za njene ljude osim sto parazitira na grbaci Hrvatskih gradjana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije