Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD ODESE

Rusi tvrde: Uništili smo ukrajinski vojni zrakoplov koji je prevozio oružje i streljivo

Russia's invasion of Ukraine continues
Foto: Stringer/REUTERS
1/3
04.06.2022.
u 12:28

Glasnogovornik vojne uprave u Odesi Sergej Bratčuk jutros je izvijestio kako se dogodio napad na Odesu

Rusko ministarstvo obrane tvrdi kako su kod Crnog mora uništili ukrajinski vojni zrakoplov koji je prevozio oružje i streljivo. 

Ruski projektili također su pogodili centar za topničku obuku u ukrajinskoj regiji Sumi gdje su radili i strani učitelji, prenosi Reuters. 

Osim toga, iz ruskog ministarstva tvrde kako je još jedan napad uništio grupu ''stranih plaćenika'' u Odesi. Tvrdnje ruskog ministarstva nije bilo moguće neovisno provjeriti. 

Podsjetimo, glasnogovornik vojne uprave u Odesi Sergej Bratčuk jutros je izvijestio kako se dogodio napad na Odesu, i to na poljoprivrednu zgradu, dok je u Sjevjerodonecku Ukrajina uspjela ponovno zauzeti oko 20 posto teritorija. 

Situaciju iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

>> VIDEO Ukrajinci presreli razgovor ruskih pukovnika: 'J***** Putine. Udri Kijev, učini to!'

Ključne riječi

Komentara 5

KR
Krotila
13:18 04.06.2022.

Oružje se prevozi kopnenim putem U manjim količinama.

YE
yelloman
12:53 04.06.2022.

24.2. Su tako govorili da su se poceli iskrcvati kod Odese. Evo vec 100 dana proslo a Rusi kasne vise nego Putin na sastanak sa Dodikom u Kremlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije