Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČILI IH OD KORONE

Rođena ih majka ne bi prepoznala: Probudili se iz kome s tamnijom kožom

Foto: Screenshot
1/3
21.04.2020.
u 14:18

Smatra se kako je uzrok tome hormonalna neravnoteža s obzirom na to da je virus značajno oštetio njihovu jetru, javljaju kineski državni mediji.

Koža dvojice kineskih doktora pozitivnih na COVID-19 nakon liječenja promijenila je boju i potamnila. Naime, doktori Yi Fan i Hu Weifeng zarazili su se koronavirusom u siječnju u bolnici u Wuhanu gdje su radili. 

S obzirom na tešku kliničku sliku i kako bi se spasili njihovi životi, bili su na intenzivnoj njezi podvrgnuti liječenju. Njihovi životi su spašeni, no njihova koža je potamnila. 

Smatra se kako je uzrok tome hormonalna neravnoteža s obzirom na to da je virus značajno oštetio njihovu jetru, javljaju kineski državni mediji. 

Doktor Li Shusheng koji je liječio dvojicu doktora izjavio je da su na samom početku liječenja obojica doktora dobila lijek, a jedna od nuspojava je i tamnija koža. Očekuje se kako će koža vratiti se u svoju normalnu boju kad njihova jetra počne normalno funkcionirati, prenosi Metro. 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
MarasG
16:12 21.04.2020.

U ovom momentu u svijetu je do sada inficirano preko 2500000 ljudi i ova dva slucaja su jedinstveni u svijetu.Cudno da se desilo bas u Kini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije