Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO OTKRIĆe

Šetao kroz šumu i našao ljudske kosti iz Drugog svjetskog rata

Ljudske kosti
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL/ Ilustracija
29.11.2017.
u 14:27

Kosti su dostavljene na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se utvrdila njihova starost vrijeme i način  stradanja, te možda identitet.

Šetnja  kroz  šumu  na  riječkoj  Drenovi  šokantno  je  završila za jednog građanina, koji  je  27.  studenog našao ljudske kosti u šumi. O tome je obavijestio policiju koja je dva dana na mjestu događaja obavljala očevid prije no što je nađene kosti izuzela te dostavila na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se utvrdila starost kostiju, vrijeme i način  stradanja, te možda identitet.

U policiji kažu da stanje kostiju i predmeti nađeni uz njih upućuju kako je vjerojatno radi o nekom tko je stradao tijekom Drugog svjetskog rata.

Komentara 10

MA
markro3
17:50 29.11.2017.

To je samo jedan kostur od pola miljuna Hrvata likvidiranih od tzv antifašista.

Avatar babas
babas
16:29 29.11.2017.

Opet neka nevina žrtva partizana?

Avatar indigo25
indigo25
08:49 30.11.2017.

Hrvatska je doslovno puna kostura, to bi nam mogo biti novi slogan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije