Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Reuters citira Večernjakov zahtjev za smjenu Polančeca

damir polančec
Arhiva VL
Autori: sd, sž/vlm
22.10.2009.
u 18:03

Navodi se i njegov sukob s premijerkom te pretpostavke iz opozicije da je baš on veliki um koji stoji iza preuzimanja tvrtke.

Strani mediji iscrpno prate događaje oko Podravke. Utjecajni austrijski poslovni list Wirtschaftsblatt u članku pod naslovom “Hrvatska pred rekonstrukcijom Vlade” navodi da je ministar Polančec u Vladu došao iz uprave Podravke čiji je dioničar ostao.

Navodi se i njegov sukob s premijerkom te pretpostavke iz opozicije da je baš on veliki um koji stoji iza preuzimanja tvrtke.

Agencija Reuters izvještava kako hrvatska opozicija i mediji zahtijevaju od ministra Polančeca da odstupi sa svoje pozicije, citirajući pritom i naslovnicu Večernjeg lista na kojoj se traži Polančecova ostavka.

Osim citiranja Polančecovih prijašnjih izjava, mediji nisu od ministra uspjeli dobiti nikakav komentar.

Reuters, čije vijesti prenose i svi važniji listovi poput Forbesa, podsjeća i na Polančecovu odgovornost u nerješavanju slučaja brodogradilišta.

Ključne riječi

Komentara 5

BT
bili-tartuf
18:50 22.10.2009.

herold,...da nima mesicá, nebi bilo toliko korupcije,..niti kredita za podravku..., informiraj se malo prije, o \"bezgresnosti precednika-gradjanina\",..(iako je za tebe to svejedno)....bazdis´...

DU
Deleted user
18:39 22.10.2009.

Odlaskom Sanadera ova HDZ ova vlada je zapravo pala i to je bila velika greska Predsjednika Mesica sto je dao mandat J.Kosor da sastavi novu vladu umjesto da raspise nove izbore.

DU
Deleted user
18:19 22.10.2009.

nema se tu što govoriti, jasno je da Polančeca, Kalmetu, i ostale treba smijeniti i procesuirati preko uskoka, tužiteljstva i sudstva. Mislim da činjenica da je pola vlade umiješano u kojekakve afere ne daje toj vladi vjerodostojnost te trebaju novi prijevremeni parlamentarni izbori. Nitko nije procesuirao Dragana Primorca za nesmotrene izjave i neupućenost kada je dao nalog za uništenje starih udžbenika te građanstvu učinio neprocjenjivu štetu!!! Nikakva odgovornost!, nitko nije pozvao doktora Ivu na odgovornost što je doveo Hrvatsku skoro pred Stečaj!!! Nema nikakve odgovornosti za počinjene eksperimente, zabrane rada nedjeljom, zabrane pušenja i ostale gluposti ove vlade. Imamo totalno nekometentnu i neodgovornu vladu koja ne zna što radi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije