Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pelješki most

Reporterka Večernjeg snimila obitelj koja je za povijesni trenutak smislila posebnu pjesmu

Članovi KUD-a Sv. Juraj Osojnik
Foto: Mia Mitrović
1/3
26.07.2022.
u 12:00

Otvaranje Pelješkog mosta i spajanje krajnjeg juga Hrvatske s ostatkom zemlje čeka se dugi niz godina.

Ovaj svečani povijesni dan za Hrvatsku svi su dočekali s oduševljenim, na mostu su se okupili brojni posjetitelji koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske. 

Među njima je i obitelj Muhoborec iz Osojnika, a oni su ujedno i članovi KUD-a sv. Juraj. Njihov je KUD za ovu priliku smislio novu pjesmu. 

Hrvatska je cijela
spojili smo oba njena dijela 
zaplješćimo... 

Hrvatska je cijela
spojili smo oba njena dijela

 

Nakon nastupa uživali su u šetnji s djecom. Ističu kako je ovo izrazito poseban dan, te da i oni i djeca uživaju u povijesnom trenutku. Spajanje krajnjeg juga Hrvatske s ostatkom zemlje cijela Hrvatska čeka se dugi niz godina. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije