Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPAD U PARKU

Razbojnički par priveden zbog napada na 43-godišnjaka

policija očevid
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
08.05.2020.
u 10:35

Izudarali su ga te su mu oteli novčanik i mobitel, nakon čega su pobjegli, a njega ostavili da leži na podu

Žena (36) i muškarac (41)  sumnjiče se  za napad na 43-godišnjaka. Kako je priopćila policija, njih se dvoje sumnjiči da su 3. svibnja oko 17 sati u Parku kralja Petra Krešimira u Puli prvo fizički napali 43- godišnjaka. Izudarali su ga te su mu oteli novčanik i mobitel, nakon čega su pobjegli, a njega ostavili da leži na podu.

Bio je oštećen za nekoliko tisuća kuna, a policiji je trebalo neko vrijeme da nađe počinitelji koji su 7. svibnja navečer  privedeni na ispitivanje.

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sisavac
10:50 08.05.2020.

a kako su oni znali da baš njega trebaju napasti, kako su znali da nosi nekoliko tisuća kuna( 6-7 tisuća..)? kako su naši policajci znali da je u aktovki novac za sanadera? kako mene nitko ne napadne na ulici i ne opljačka?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije