Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nema razloga za uznemirenost'

Policija o udaru na Jarunu: 'Pronađena su dva padobrana, nema dojava o ozlijeđenim osobama'

11.03.2022.
u 03:35

Ističu važnost provjerenih informacija dobivenih od nadležnih službi te dodaju kako će kontinuirano objavljivati informacije koje su činjenično potvrđene

Policijska uprava zagrebačka zaprimila je više dojava građana da su na širem području Jaruna osjetili detonaciju kojoj je prethodio pad objekta iz zraka, izvijestilo je Ravnateljstvo policije. 

– Na mjesto dojave žurno su upućene policijske ophodnje koje su na zelenoj površini na adresi Jarunska bb pronašli krater, dok su u široj zoni pronašli dva padobrana, za koje smo također prethodno zaprimili dojave građana – navode te ističu kako su policijski službenici osigurali užu i širu zonu mjesta događaja gdje se uz sudjelovanje svih nadležnih službi obavlja očevid.

Policija nema dojava o ozlijeđenim osobama na području šire zone mjesta događaja, a oštećeno je nekoliko parkiranih vozila.

– Na terenu su policijski timovi specijalizirani za postupanje i reagiranje kod ovakve vrste događaja te u ovom trenutku nema razloga za uznemirenost građana – naglašavaju iz Ravnateljstva policije te pozivaju građane da putem društvenih mreža ne dijele snimke i fotografije s mjesta događaja. 

VIDEO Snažan prasak kod Savskog mosta uplašio Zagrepčane: ''Susjedi su izašli na ulicu, svi su se prepali''. Nastala rupa u tlu

Ističu važnost provjerenih informacija dobivenih od nadležnih službi te dodaju kako će kontinuirano objavljivati informacije koje su činjenično potvrđene.

Podsjetimo, snažan prasak odjeknuo je Zagrebom oko 23 sata i uznemirio brojne građane. Iako su mnogi zbog podrhtavanja tla na prvu pomislili da je riječ o novom potresu, on ipak nije zabilježen. Naime, u Jarunskoj ulici otvorio se krater zbog udara nepoznatog predmeta. Sve se dogodilo nedaleko od Studentskog doma Stjepan Radić te su mnogi građani izašli na ulicu vidjeti što se dogodilo. 

Ključne riječi

Komentara 55

ŽE
Žegarni
08:11 11.03.2022.

Od sada svaka saobracajna nesreca ce biti proglasena posljedicom rata u Ukrajini. Dron nemoze biti jer klasicni dron ne leti preko 1000 km. Da ima neke veze sa Ukrainom je samo necija ideja bez ijednoga dokaza.

Avatar javorko
javorko
07:34 11.03.2022.

trazite koji tip aviona može nositi dva pilota ima domet 1500 km taj avion je pao

Avatar Hrvatski.DomoIjub
Hrvatski.DomoIjub
08:50 11.03.2022.

Pazi ovo... traže padobranca iz bespilotne letjelice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije