Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susreti

Ramo Dedić kod čelnika Agrokora na bratimljenju?!

ramo dedić
Igor Kralj/PIXSELL, arhiva
27.01.2011.
u 16:08

Kontroverzni romski poduzetnik Ramo Dedić tvrdi da je kod Ivice Todorića bio na bratimljenju

Iz Agrokora kažu da je održan običan sastanak, no kontroverzni romski poduzetnik Ramo Dedić tvrdi da je kod Ivice Todorića danas bio na bratimljenju. Izuzetno ga cijeni i darovao mu je i sliku.

On je uvijek pomagao Romima koji su željeli raditi, kaže, sretan što, uz oca Stipu Mesića i kuma Milana Bandića, sada ima i brata.

Volio bi, kaže, i premijerku Jadranku Kosor za sestru.

Komentara 15

B6
Booyaka 619
10:46 28.01.2011.

Jel\' i ta slika ukradena poput one što ste onomad dali Burdušu? Čim ovaj dijeli slike znak je da neki kolekcionar plače...

Avatar messerschmidt
messerschmidt
16:36 27.01.2011.

Da nije slika istog porijekla kao i ona što je darovao Mesiću?

Avatar Mihac™
Mihac™
20:18 27.01.2011.

Ramo sretan što, uz oca Stipu Mesića i kuma Milana Bandića, sada ima i brata. Volio bi, kaže, i premijerku Jadranku Kosor za sestru. Svaka ptica svome jatu leti....hi hi hi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije