Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orešar ih veže

Radnici Jadrankamena dali za kruh i mlijeko radnicama Uzora

orešar
Arhiv VL
16.02.2011.
u 13:09

Uzor je pred stečajem, a u Jadrankamenu su štrajkom "utjerali" pola plaće za prosinac. Drugu polovicu očekuju u petak

Radnici bračkog Jadrankamena, koji u petak očekuju drugu polovicu plaće za prosinac, danas su, u znak solidarnosti, posjetili radnice Uzora, koji ide u stečaj, i uručili im pomoć od 10.000 kuna.

- I mi imamo problema s plaćom, ali smo željeli pomoći kolegicama koje također rade u firmi Brune Orešara. Htjeli smo da imaju barem za kruh i mlijeko - rekao nam je Tonči Drpić, predsjednik Sindikata Jadrankamena, u kojemu je štrajk prekinut u petak, kada im je isplaćeno pola plaće za prosinac. Ako drugu polovicu ne dobiju u petak, a plaću za siječanj u ponedjeljak, kako je dogovoreno kada su prošlog tjedna bili u Zagrebu na sastanku s vlasnikom, najavljuju nove prosvjede.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije