Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Vidoševiću

Račune za njegovo zemljište uredno sam slala na ime i adresu Komore

Nadan Vidošević
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/3
20.09.2017.
u 16:53

Vesna Rodić na početku postupka bila je optužena, no priznala je krivnju i nagodila se

Vesna Rodić, bivša suoptuženica Nadana Vidoševića, koja je priznala krivnju, nastavila je svoje svjedočenje na suđenju za aferu HGK – Remorker.

Kao vlasnica agencije za nekretnine sređivala je zemljišne knjige za Vidoševićevu imovinu, a kazala je da je te račune isporučivala HGK u kojem je on tada bio šef.

– Paralelno sam radila za HGK i Vidoševića, a kada je prvi put trebalo isporučiti račun za moje usluge vezano za zemljište na Gornjem Prekrižju, Vidošević me pitao mogu li taj račun staviti na Komoru, kada njima budem ispostavljala račun. Što se tiče sljedećih plaćanja, obavijestila sam ga da će idući račun za HGK biti uvećan za poslove koje sam obavila za njega. Za ovakav način plaćanja znali smo samo on i ja – kazala je svjedokinja.   

Komentara 4

SJ
Sve je uzalud
17:18 20.09.2017.

.........primitivan lopov........kojemu institucije siatema niše neče htjeti napraviti................nota bene...........skoro svim našim političarima i funkcionerima možete odmah bez suđenja dati prosječno 10 godina zatvora za lopovluk i kazati ako dođe do suđenja imat će materijala najmanje za 20 godina robije.........stoga odmahah pristani na 10 godina................nema onog koji nije lopina..........................rijetki su.................i to oni koji se nisu tamo etablirali.............................

DU
Deleted user
18:06 20.09.2017.

i jos uvijek slobodan mirno seta i radi.....kakav gospodin, umalo je postao i predsjednik drzave

AN
antonelić
22:40 20.09.2017.

jedno jutro sam se probudio i pogledao stanje na računu moje firme ... kaže internet banking : u blokadi si ... kako u blokadi , pa platio sam sve račune ... ne , ne , nisi platio komoru kaže net banking i ode 14.000 kuna sa mog računa ... a ja naivno upitah pa za što 14.000 kuna ... pa za reparaturu bijelog medvjeda od gospodina nadana ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije