Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon masakra

Rabljani hvale i Rakića i Smojvera: 'Igrao se s našim djetetom...'

talačka kriza na Rabu
Foto: Martina Starčević/24sata/Screenshot Provjereno
03.07.2017.
u 08:17

Divan kolega i suradnik, kaže za Rakića ravnateljica bolnice u Kamporu Vesna Šendula Jengić

Srđan Smojver (48) jučer je u Barbatu na Rabu ubio uglednog psihijatra Sinišu Rakića (51), nakon čega je uslijedila višesatna talačka kriza koja je okončana Smojverovim samoubojstvom. Smojver i Rakići živjeli su u istoj kući, a prema iskazima poznanika, nisu bili u dobrim odnosima.

Rakićevi suradnici za ubijenog psihijatra, zaposlenika rapske bolnice od sredine devedesetih, imaju riječi hvale.

– Divan kolega i suradnik. Dugo godina radili smo zajedno i mogu reći sve najljepše o njemu. Strašno je ovo što se dogodilo – rekla je ravnateljica bolnice u Kamporu Vesna Šendula Jengić za Novi list.

– Fenomenalan kolega, čovjek i prijatelj. Nikad ni s kim nije bio u konfliktu – kaže njezin zamjenik Gordan Bošković.

No neki Rabljani hvale i Smojvera.

– Mi smo s njim bili super, to je čovjek koji se igrao s našim djetetom, bio je uredan, imao je mnogo mačaka, cijelom susjedstvu je kosio travu… Jako nam je žao što se ovo dogodilo – rekli su neki od njih.

Komentara 4

Avatar scubacro
scubacro
22:18 03.07.2017.

Srdjan Smojver - Kina... R.I.P.

SA
sargu123
09:30 03.07.2017.

Za nelegalno držanje oružja treba propisati kaznu minimalno 10 godina, bez suđenja, onako paušalno. I bez olakotnih okolnosti!

PH
Petarstijena-HR
09:40 03.07.2017.

Jugoslavija je imala zatvorske kazne za ilegalno držanje oružja, nitko ga nije smio imati-i to se poštivalo, a ovo sada sve je samo država nije-na žalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije