Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubio roditelje

Vještačenje pokazalo: Tin Šunjerga u trenutku ubojstva bio ubrojiv

tin šunjerga
Foto: Facebook
1/2
28.06.2017.
u 17:46

To znači da Šunjergi neće kao kazna moći biti određen boravak u psihijatrijskoj ustanovi

Tri mjeseca su prošla od ubojstva koje je počinio 19-godišnji Tin Šunjerga ubivši svoje roditelje. Ovih je dana obavljeno psihijatrijsko vještačenje, neslužbeno doznaje portal Vijesti.hr, a izvori bliski liječničkom timu koji je procjenjivao psihičko stanje Tina Šunjerge otkrili su da je ustanovljeno da je mladić u trenutku počinjenja zločina bio ubrojiv

To znači da Šunjergi neće kao kazna moći biti određen boravak u psihijatrijskoj ustanovi, već će mu biti određena zatvorska kazna. 

Šunjerga je roditelje ubio 25. ožujka. Prvo je upucao majku Silvanu, a potom je u obiteljskoj kući upucao oca Marina. Nakon toga je otišao u noćni izlazak, a na koncu je uhićen u Tribunju.

Komentara 6

OB
ObrenM
18:18 28.06.2017.

Biti milostiv prema njemu kako je on bio prema roditeljima.

Avatar anticenzura
anticenzura
18:31 28.06.2017.

Kakav je tek kad je neubrojiv. Strava sto sve hoda na dvije noge po Hrvatskoj. To je rezultat godina prosipanja izopacenih i nemoralnih vrijednosti u drustvu. Ne mozes odrastati u svijetu zivotinjskoga carstva i postati covjek. U toj zemlji sve u vrhu drzave ima sembiance zvjerke , logicno da i drustvo postaje zvjerski nastrojeno.

Avatar Bearserker
Bearserker
18:33 28.06.2017.

Koja faca bljutava!!i jos vidi kao ponosa mercedes e klasa 220 dizel!!Pa kakav bi bio da je GL amg i jos da ga je sam kupio.ma ovo treba izolirati i eliminirati!!Kad je prema roditeljima bio takav kakav bi bio prema drustvu i okolici!!SMRTNA....pljuc..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije