Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.06.2023. u 22:23

U psihozi od protuofenzive okupatori nisu računali da će, kada se Dnjepar smjesti u novo korito, to biti uža rijeka, time i lakša za ukrajinsko desantiranje

Ključne riječi

Komentara 17

BA
BartolomejIV
22:33 07.06.2023.

Panika u Rusiji, država u kolapsu. Ruski narod počinje shvaćati da ovaj rat služi prvenstveno Putinu i zločinačkoj organizaciji, kao u propaloj šugoslaviji trebalo je stvarati vanjskog neprijatelja kako bi zločinačka partija mogla terorizirati narod.

SE
Serengeti
18:03 08.06.2023.

Da pobrojimo činjenice: 1. Nuklearka koja je pod ruskom kontrolom će imati problema sa hlađenjem; 2. Kada se isparzne rezervoari vode na Krimu, građani Krima ostaju bez vode; 3. Kako je lijeva strana Dnjepra niža potopljena su velikom većinom sela pod ruskom kontrolom sa ruskim stanovništvom za koje Ukrajinci govore da su izdajice; 4. Kako je lijeva strana Dnjepra niža, ruska prva crta obrane koja je utvrđivana zadnjih 6 mjeseci je potopljena i ruski vojnici su se morali povući; 5. Washington Post je u 12 mjesecu objavio članak gdje je ukrajinski časnik potvrdio da su Ukrajinci za probu gađali branu sa višecijevnim bacačem raketa jer su planirali kod Khersonske ofenzive srusiti branu da Rusi ostanu zarobljeni na desnoj strani. Tko ima više koristi od rušenja brane?

SE
Serengeti
17:58 08.06.2023.

Autor članka je lijepo nabrajao 5-6 činjenica koji ne idu u korist Rusima ako se sruši brana (ima ih još). Svejedno autor je zaključio da su Rusi srušili branu, a ne Ukrajinci 🤣😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije