Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBILA GA POLICIJA

Pucnjava u Kanadi: Napadač je nosio policijsku uniformu i ubio više ljudi

Pucnjava u Kanadi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
19.04.2020.
u 23:30

Spomenuvši tu pucnjavu tijekom dnevne konferencije o koronavirusu, kanadski premijer Justin Trudeau je rekao da se radi o "strašnoj situaciji" i zahvalio je policiji.

Policija je nakon potrage koja je trajala 12 sati ubila naoružanog muškarca koji je usmrtio nekoliko ljudi, među kojima i jednog policajca u kanadskoj pokrajini Nova Škotska, objavili su u nedjelju kanadski mediji.

Muškarac (51) je pronađen kod jedne benzinske stanice u nedjelju nakon poludnevne potrage, navela je policija u poruci na Twitteru. Policija za sada nije potvrdila broj žrtava pucnjave.

SkyNews javlja kako je stradalo najmanje 10 osoba te da je napadač nosio uniformu policije. Jedan od ubijenih je bio i policajac.

Muškarac je bio u bijegu od subote navečer nakon dojave o naoružanom muškarcu u selu Portapique u Novoj Škotskoj.

Napadač, zubni tehničar po podacima kanadskih medija, ubio je nekoliko osoba. Pronađen je na benzinskoj stanici 30-ak kilometara od Halifaxa, glavnog grada Nove Škotske, a nakon pucnjave je ubijen, dodala je policija.

Spomenuvši tu pucnjavu tijekom dnevne konferencije o koronavirusu, kanadski premijer Justin Trudeau je rekao da se radi o "strašnoj situaciji" i zahvalio je policiji.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
04:45 20.04.2020.

Policija je nakon 12 sati ubila naoruzanog muskarca,znaci ni je musliman,jer bi pisalo naoruzanog teroristu,bogu fala da je proslo bez teroristtickog cina,i da je ubojica ubijen,a eto i znase da wortman,a ne Abudabipaga zabi.......

UD
UdrugaBlokirani
23:42 19.04.2020.

Još jedan desničar razočaran što se njegova teorija urote nije polazala točnom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije